Biermenu

Op dinsdag 17 januari serveerden onze leerlingen van 6 Restaurant en keuken een gastronomisch biermenu. Een volle restaurantbezetting genoot van volgend menu:

Oude Geuze Boon

Heldere ossenstaartsoep

Hoegaarden Grand Cru

Gegrilde  zeeduivelmédaillon met asperges en grijze garnalen

Tripel van Westmalle

Gepersilleerd lamsribstuk met rozemarijnsaus, seizoensgroenten en peterselieaardappelen
—-

Hoegaarden verboden vrucht

Braziliaanse Flantaart met Rodenbachijsroom

of

Juliusbier

Geflambeerde perzik

Tevreden klanten keerden huiswaarts met de vraag Wanneer organiseert de school nog eens zo’n themamenu met zo’n uitgelezen bediening en buitengewoon lekkere bereiding? Een pluim voor onze leerlingen van 5 Restaurant en keuken (keuken) en 6 Restaurant en keuken (zaal)!

 

Terug naar overzicht