In het belang van een goede opleiding voor de leerlingen van het studiegebied Voeding beschikken wij over een eigen didactisch restaurant. Hier bereiden en serveren de leerlingen gerechten in een omgeving die zo nauw mogelijk aansluit bij de werkelijkheid van het dagelijkse leven. 

Elke donderdag- en vrijdagmiddag om 12 uur serveren onze leerlingen een ander menu. Bij ieder menu vermelden we de prijs en je kunt de dranken kiezen uit een aparte drankenkaart. Wie graag nog een aperitief wenst en aangepaste wijnen en waters, betaalt voor deze all-in formule 8 euro extra. Betalen kan enkel via Bancontact.

Je kunt digitaal reserveren via het inschrijvingsformulier op deze website.

Reserveren

Naast de keuze voor het volledige menu (3 of 4 gangen) kun je ook kiezen voor een verkorte versie (2 gangen). Dit kan handig zijn als je over iets minder tijd beschikt om te middagmalen.

Voor de menu’s van mei 2019, klik hier.

Wie bepaalde levensmiddelen niet mag eten omwille van het gevaar voor allergische reacties, meldt dit best bij de reservatie. De chef zal dan in de mate van het mogelijke een alternatief voorzien.

Je kunt op maandag-, dinsdag- en woensdagvoormiddag ook telefonisch reserveren op het nummer 09 349 07 06. Gelieve eventuele afzeggingen altijd een paar dagen vooraf te melden via hetzelfde telefoonnummer of op sterrenhof@vlot.be.

OPGELET: wegens sloopwerken op campus CREO zal je dit schooljaar niet met de wagen kunnen parkeren op de speelplaats van campus Sterrenhof! Gelieve hiermee rekening te houden.