SVS Recreatief Badmintontornooi in Lokeren

Woensdag 29 januari 2014 – 9:10 …

Op Radio Nostalgie weerklinkt “a Whole New World”, tophit (uit de film ‘Alladin’) in januari 1994, 10 jaar geleden dus.

 

Woensdag 29 januari 2014 – 14:00 …

Met enige zweem van nostalgie denk ik terug aan het SVS-Badmintontornooi, ano 1994. Toen werd er op verschillende locaties gespeeld, met dubbel zoveel deelnemers als nu. Waar zijn al die leerlingen van tweede en derde graad gebleven?

 

Ach ja, tijden veranderen nu eenmaal, zo ook de interesses van jongeren. Gelukkig is het niet altijd de kwantiteit die telt.

 

Er waren 36 deelnemers (meisjes en jongens uit de eerste graad van SLC, STC en 12 lln van OLVP) maar het was een leuk, héél leuk én zéér sportief tornooi. Op zes terreinen werd de schiftingsronde afgewerkt. 6 Leerlingen speelden per terrein een minitornooi: iedereen speelde tegen iedereen in zijn/haar reeks een wedstrijdje van 5’. De eerste 2 van elke poule stootten door naar de kruisfinales en uiteindelijke finale.

Ik denk dat iedereen – deelnemers, begeleidende leerkrachten en supporters – van dit sportieve en recreatieve badmintontornooi genoten hebben. Enkele leerlingen hebben zich zelfs geplaatst voor het Provinciale Kampioenschap op woensdag 21 mei in Gent!

 

Proficiat

      Michiel Van Britson (SLC)

      Mateo Christiaens (STC)

      Wout Beirnaert (SLC)

      Aline Van De Velde (SLC)

      Dante De Roover (SLC)

      Bjarne Desmecht (OLVP)

 

Véél succes in Gent!

 

Terug naar overzicht